Trouwen

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Geniet van alle voorbereidingen, want deze zijn zo leuk! Op een bepaald moment komen jullie bij het kiezen van een fotograaf voor jullie dag. Een tip van mijn kant. Kies een fotograaf die goed bij jullie past! Hij of zij is namelijk de hele of een deel van de dag bij jullie en dan moet het klikken van beide kanten...

Waarschijnlijk zijn jullie via via bij mij terecht gekomen, want ik adverteer niet. De reden hiervoor is dat ik een beperkt aantal bruidsparen per jaar fotografeer.

 

MIJN STIJL:

Mijn stijl van fotograferen is licht helder en fris. Naast het vastleggen van de momenten van de dag vind ik de mooie momenten, de echte romantiek tussen jullie  zeker zo belangrijk, want de dag draait immers om jullie. Hierdoor ontstaat een mooie balans in jullie boek. Naast de lichte manier van fotograferen ben ik fan van zwart-wit foto’s.

Wat ik vaak te horen krijg is dat men het niet in de gaten had dat ik erbij was en toch juist die momenten heb geschoten die belangrijk zijn. Ik houd van echt mooie foto’s maken, het mooiste uit jullie naar boven halen, zonder dat het geposeerde foto’s lijken. Het wauw–effect, ‘oh wat mooi’, creëren in jullie boek.

Omdat ik de hele dag aanwezig ben (tot aan het diner!*), vertelt het trouwboek het verhaal van jullie dag. 

Ik fotografeer geen feestavonden!

De mooiste trouwboeken

Met aandacht en echte passie maak ik mijn trouwboeken. Dit vind ik ook een van de leukste onderdelen van mijn vak als bruidsfotograaf. Het maken van een trouwboek dat echt bij jullie past. In het teken en stijl van de dag, in de juiste kleurstellingen… echt jullie boek!

Mijn boeken komen bij de beste Nederlandse albumleveranciers vandaan. Korte lijnen met de leveranciers vind ik belangrijk, dus voor mij geen buitenlandse prijsvechters. Ook de albumleveranciers vinden mijn boeken mooi, want op de vakbeurzen liggen voorbeelden van mijn albums. Ik kan wel zeggen dat ik trots hierop ben!

De albums zijn leverbaar in verschillende formaten, vierkant en langwerpig. In verschillende materialen, linnen, leer met en zonder glas. Van de diverse materialen heb ik in mijn studio stalen, zodat jullie de materialen goed kunnen bekijken.

En willen jullie voor jullie ouders ook een boekje, wat dacht je van een exacte kopie van het grote boek, uitgevoerd in een kleiner formaat.

Ik werk volgens het Wedding All-In principe. Alle uren tussen start van de dag en het diner inclusief luxe fotoalbum. In feite bepalen jullie zelf de prijs, want dit is afhankelijk van het album dat jullie kiezen.

WERKWIJZE:

Zijn jullie enthousiast geworden na het zien van de foto’s op mijn site, mijn blog en portfolio-slideshows, mail mij dan om te zien of ik op jullie datum nog beschikbaar ben. Omdat ik kwaliteit en persoonlijke aanpak belangrijk vind, doe ik maar een beperkt aantal bruidsreportages per jaar. Populaire trouwmaanden zoals mei, juni en september zijn snel volgeboekt, dus wees er op tijd bij.

Kennismakingsgesprek:

Voor het kennismakingsgesprek kom ik graag bij jullie thuis. Uiteraard neem ik voorbeeldalbums mee zodat jullie alle mogelijkheden kunnen zien.

Tweede gesprek 4 weken voor jullie dag:

Ongeveer 4 weken voor jullie trouwdatum plannen we een tweede gesprek en nemen we jullie dagplanning helemaal door. Hebben jullie tijdens het eerste gesprek nog geen fotoboek uitgezocht, dan kunnen we dit tijdens het tweede gesprek doen.

Zijn er in de tussentijd vragen, dan kunnen jullie mij uiteraard mailen of bellen.

Jullie trouwdag is voorbij en het fotoboek is klaar:

Zodra het fotoboek klaar is, maak ik met jullie een afspraak. Het fotoboek komt dus niet per post naar jullie toe, maar sluiten we samen de gezellige tijd die we op jullie dag hebben gehad af, door een persoonlijke overhandiging. Dit is altijd weer een mooi moment!

Tarieven

Meestal starten de pakketten met 6 uur trouwfotografie. Maar als je nu om 07.00 met je haar en make-up wilt starten, dan is dit pakket dus al ‘op’ om 13.00 uur. Waarschijnlijk moet de ceremonie dan nog gaan starten. Deze pakketten lijken goedkoop, maar dan gaan de extra uren tellen.

Daarom reken ik geen uurtarief, maar ben ik er gewoon de hele dag vanaf het allereerste begin en blijf ik tot aan het diner (inclusief een sfeerimpressie van het diner). Zo hoef ik mijn uren niet in de gaten te houden, jullie staan niet voor verrassingen achteraf en als het uitloopt, is het ook niet erg. Heel eenvoudig baseer ik mijn prijzen op het album dat jullie kiezen… Aan jullie dus de keuze.

Een trouwreportage inclusief luxe album is mogelijk vanaf: 1795,-

Hebben jullie een beperkt budget, dan kunnen jullie kiezen om de trouwceremonie vast te laten leggen met aansluitend (ervoor of erna) een fotoreportage van jullie samen. Deze reportage is inclusief mini-album. De prijs voor deze reportage is 595,-

Voor mijn portfolio: klik hier