Achter de lens:

Achter de lens sta ik, Monique Verburg en ben een echte mensenfotograaf. Zolang ik mij kan herinneren heb ik fotografie fascinerend gevonden. Mensen op hun mooist vastleggen, de liefde tussen mensen vastleggen, hun passie! Zo is mijn liefde voor trouwfotografie ontstaan en is inmiddels al weer heel wat jaren mijn vak. Een vak wat ik zelf met passie, plezier en vol overgave doe en dat is te zien in mijn foto’s.

Ik geloof sterk in een persoonlijke aanpak; geen mevrouw, ik ben gewoon Monique!

Naast de romantische kant van mijn vak, vind ik het leuk om juist die momenten te vangen die zo typerend zijn voor jullie en jullie gasten. De onverwachte momenten de speciale momenten, een lach een traan. Fan ben ik van lichte heldere en frisse kleuren welke mooi passen bij de romantische stijl die mijn foto’s hebben. Naast fan van lichte tinten, ben ik een liefhebber van zwart-wit foto’s die vaak net iets meer emotie kunnen tonen.

Jullie fotograaf…

Wie is nu Monique:

Van mijzelf kan ik zeggen dat ik vol overgave dingen doe, altijd vol met ideetjes zit, volgens mijn man af en toe een beetje te vol…Ik gek op dieren ben en naast mijn eigen katjes een paar zwerfkatjes in de buurt verzorg.

Ondanks dat ik een vrouw ben, ben ik gek op auto’s. Als kind speelde ik niet poppen, nee auto’s! Ik had ook een echte autoracebaan, geweldig. Ik rijd in een zwarte MINI Cooper. Vanaf het eerste moment dat ik een MINI zag rijden, dacht ik, later wil ik ook een MINI en ja die heb ik nu ook… Als een kind zo blij ben ik met mijn MINI!

Mijn hobby’s bestaan uit het inrichten, en opnieuw inrichten en stylen van huizen, klussen… en als ik mijzelf echt vrije tijd gun dat ik helemaal op kan gaan in het lezen van tijdschriften, lekker bij de openhaard…

Naast mijn MINI heb ik nog een passie…maar deze staat nog op mijn Bucket List. Ik wil een vliegtuig leren besturen, ik wil dus leren vliegen. Wie weet ooit….

En wat kan ik nu zeggen over mijn vak als fotograaf… Een zin is genoeg:

Working as e people photographer and loving every minute of it!

Wist je dat?

Naast mijn werk als fotograaf ik ook de auteur ben van het boek: Morgen gaan Wij Trouwen! Dit echte MUST HAVE boek... en dit omschrijft het echt, is een echte must have als jullie gaan trouwen. Wat nergens anders beschreven wordt als je gaat trouwen, wordt wel in dit boek beschreven. Het is gewoon online en in de boekhandel te bestellen. Wil je meer weten, kijk dan eens op de website: www.morgengaanwijtrouwen.nl