Welkom &

Achter de lens

Welkom & Achter de Lens

Welkom op mijn website

Wat leuk dat jullie mijn website aan het verkennen zijn en als het goed is kan ik jullie feliciteren, want jullie hebben plannen om te gaan trouwen toch…

Jullie trouwdag, de mooiste dag uit jullie leven, wil je zo beleven, maar ook zo herinneren.  De herinneringen aan deze dag zitten natuurlijk dadelijk in jullie geheugen, maar een prachtig fotoboek met foto’s in jullie stijl, jullie thema en kleuren, dat houdt jullie dag levend!

Fan ben ik van lichte heldere en frisse kleuren welke mooi passen bij de romantische stijl die mijn foto’s hebben. Naast fan van lichte tinten, ben ik een liefhebber van zwart-wit foto’s die vaak net iets meer emotie kunnen tonen.

Een onderdeel van mijn boeken vormen de kleine details op jullie dag, details die jullie eigenlijk vergeten waren, maar die zo’n wezenlijk onderdeel vormden van jullie dag.

Mijn trouwboeken vertellen het hele verhaal van de dag, de bijzondere momenten, de details, kleuren, en de liefde tussen jullie beiden.

Achter de lens:

Achter de lens sta ik, Monique Verburg en ben een echte mensenfotograaf. Zolang ik mij kan herinneren heb ik fotografie fascinerend gevonden. Mensen op hun mooist vastleggen, de liefde tussen mensen vastleggen, hun passie! Zo is mijn liefde voor trouwfotografie ontstaan en is inmiddels al weer heel wat jaren mijn vak. Een vak wat ik zelf met passie, plezier en vol overgave doe en dat is te zien in mijn foto’s.

Ik geloof sterk in een persoonlijke aanpak; geen mevrouw, ik ben gewoon Monique!

Naast de romantische kant van mijn vak, vind ik het leuk om juist die momenten te vangen die zo typerend zijn voor jullie en jullie gasten. De onverwachte momenten de speciale momenten, een lach een traan.

Wie is nu Monique:

Van mijzelf kan ik zeggen dat ik vol overgave dingen doe, altijd vol met ideetjes zit, volgens mijn man af en toe een beetje te vol…Ik gek op dieren ben en naast mijn eigen twee katjes een paar zwerfkatjes in de buurt verzorg.

Ondanks dat ik een vrouw ben, ben ik gek op auto’s en er staat nog steeds een MINI Cooper S op mijn verlanglijstje.

Mijn hobby’s bestaan uit het inrichten, en opnieuw inrichten en stylen van huizen, klussen… en als ik mijzelf echt vrije tijd gun dat ik helemaal op kan gaan in het lezen van tijdschriften, lekker bij de openhaard…

Naast de MINI staan er nog wat landen op mijn verlanglijstje waar ik nog naar toe wil…en verder geniet ik van mijn passie…mijn vak!

Working as e people photographer and loving every minute of it!

 

 

Recente blogberichten