Portrait Art

Het maken van een echt mooie portretfoto en geen standaard foto is een kunst, en vind ik ontzettend leuk om te doen. Vandaar dat ik dit onderdeel van mijn werk ook Portrait Art noem.

Bijzondere en mooie portretfoto’s; foto’s voor een portfolio, een zwangerschapsshoot, een boudoirshoot of een love shoot.

Een mooie portretsessie kan op locatie van jouw/jullie keuze of bij mij in de studio.

Wil je graag studiofoto’s, mijn studio is klein, maar heel praktisch en in dezelfde ruimte kan ik gebruik maken van natuurlijk licht, studiolicht en natuurlijk tegenlicht.

Wil je mijn werk hierin zien, klik hieronder op portfolio.

Zowel op locatie als in de studio doe ik geen familie- of groepsportretten.

TARIEVEN:

LOVE SHOOT

Of jullie nu plannen hebben om te gaan trouwen, al verloofd zijn of gewoon verliefd zijn; een loveshoot is gewoon leuk om te doen. Samen op een mooie locatie, elkaar op een blijvende manier laten zien hoeveel je van elkaar houdt.

Een loveshoot plannen we op een datum, met een reservedatum mocht het minder weer zijn. En we gaan naar een locatie van jullie keuze. Een romantische locatie in het bos, een park, het strand of juist op een industrieterrein…het kan allemaal.

De prijs voor een loveshoot is  € 350,–

(boeken jullie ook de bruidsreportage bij mij, dan kost de loveshoot € 250,–)

BOUDOIR SHOOT

Wil je je vriend of aanstaande man verrassen met een mooie shoot van jezelf die echt alleen maar voor jullie twee is bestemd, dan kun je een boudoirshoot bij mij boeken.  Neem mooie lingerie mee, dan maken we samen (alleen jij en ik zijn er dan) een prachtige reportage. Mijn studio heeft mogelijkheden voor studiolicht, maar ook natuurlijk licht.

De prijs voor een boudoir shoot is  € 295,–

ZWANGER

Door het gebruik van verschillende lichtbronnen, kun je jouw buik op een prachtige manier benadrukken. Neem ook eens een leuke knuffel mee uit de babykamer of misschien heb je nog een oude van jezelf….

De prijs voor een zwangershapsshoot is  € 249,–

PORTRET

Wil je gewoon mooie foto’s en geen standaard foto’s, of juist foto’s voor een portfolio. Dit kan bij mij in de studio en uiteraard ook op locatie.

De prijs voor deze shoot is  € 249,–

PORTFOLIO

Ben je model en wil je je portfolio aanvullen. Dit kan bij mij in de studio en uiteraard ook op locatie.

De prijs voor deze shoot is  € 249,–  (excl. visagie)

STYLED SHOOT

Wil je voor je bedrijf of website een shoot helemaal in jullie stijl of beeldmerk, neem dan contact met mij op.

Omdat dit maatwerk is, is de prijs voor een styled shoot in overleg