De Mooiste

Trouwboeken

De mooiste Trouwboeken

Met aandacht en echte passie maak ik mijn trouwboeken. Dit vind ik ook een van de leukste onderdelen van mijn vak als bruidsfotograaf. Het maken van een trouwboek dat echt bij jullie past. In het teken en stijl van de dag, in de juiste kleurstellingen... echt jullie boek!

Mijn boeken komen bij de beste Nederlandse albumleveranciers vandaan. Korte lijnen met de leveranciers vind ik belangrijk, dus voor mij geen buitenlandse prijsvechters. Ook de albumleveranciers vinden mijn boeken mooi, want op de vakbeurzen liggen voorbeelden van mijn albums. Ik kan wel zeggen dat ik trots hierop ben!

De albums zijn leverbaar in verschillende formaten, vierkant en langwerpig. In verschillende materialen, linnen, leer met en zonder glas. Van de diverse materialen heb ik in mijn studio stalen, zodat jullie de materialen goed kunnen bekijken.

En willen jullie voor jullie ouders ook een boekje, wat dacht je van een exacte kopie van het grote boek, uitgevoerd in een kleiner formaat.

Omdat ik niet met een uurtarief werk, wordt mijn prijs bepaald door het fotoboek wat jullie uitzoeken. En in feite bepalen jullie dus zelf de prijs! Wil je meer hierover weten, klik dan op naar Tarieven.

Naar Tarieven