INFO TROUWEN

Welkom op mijn website aanstaand bruidspaar en wat leuk dat jullie een kijkje nemen. Wist je dat mijn portfolio meer dan 500 foto’s heeft… Maar eerst wat informatie:

Mijn stijl:

Mijn stijl van fotograferen is licht helder en fris. Naast het vastleggen van de momenten van de dag vind ik de mooie momenten, de echte romantiek tussen jullie  zeker zo belangrijk, want de dag draait immers om jullie. Hierdoor ontstaat een mooie balans in jullie boek. Naast de lichte manier van fotograferen ben ik fan van zwart-wit foto’s. Een trouwboek helemaal in het zwart-wit kun je inzien in mijn studio in Houten.

Wat ik vaak te horen krijg is dat men het niet in de gaten had dat ik erbij was en toch juist die momenten heb geschoten die belangrijk zijn. Ik houd van echt mooie foto’s maken, het mooiste uit jullie naar boven halen, zonder dat het geposeerde foto’s lijken. Het wauw–effect, ‘oh wat mooi’, creëren in jullie boek.

Omdat ik de hele dag aanwezig ben, vertelt het trouwboek het verhaal van jullie dag. Van de make-up tot aan het diner, of langer als jullie dit willen, ik ben er bij.

De mooiste trouwboeken

Met aandacht en echte passie maak ik mijn trouwboeken. Dit vind ik ook een van de leukste onderdelen van mijn vak als bruidsfotograaf. Het maken van een trouwboek dat echt bij jullie past. In het teken en stijl van de dag, in de juiste kleurstellingen… echt jullie boek!

Mijn boeken komen bij de beste Nederlandse albumleveranciers vandaan. Korte lijnen met de leveranciers vind ik belangrijk, dus voor mij geen buitenlandse prijsvechters. Ook de albumleveranciers vinden mijn boeken mooi, want op de vakbeurzen liggen voorbeelden van mijn albums. Ik kan wel zeggen dat ik trots hierop ben!

De albums zijn leverbaar in verschillende formaten, vierkant en langwerpig. In verschillende materialen, linnen, leer met en zonder glas. Van de diverse materialen heb ik in mijn studio stalen, zodat jullie de materialen goed kunnen bekijken.

En willen jullie voor jullie ouders ook een boekje, wat dacht je van een exacte kopie van het grote boek, uitgevoerd in een kleiner formaat.

Ik werk volgens het Wedding All-In principe. Een vast bedrag voor alle uren tussen start van de dag en het diner en daarbij komt het album dat jullie kiezen. In feite bepalen jullie dus zelf de prijs. Wil je meer hierover weten kijk dan bij mijn tarieven voor dit Wedding All-In principe.

Werkwijze:

Zijn jullie enthousiast geworden na het zien van de foto’s op mijn site, mijn blog en portfolio-slideshows, mail mij dan om te zien of ik op jullie datum nog beschikbaar ben. Omdat ik kwaliteit en persoonlijke aanpak belangrijk vind, doe ik maar een beperkt aantal bruidsreportages per jaar. Populaire trouwmaanden zoals mei, juni en september zijn snel volgeboekt, dus wees er op tijd bij.

Kennismakingsgesprek:

Jullie zijn van harte welkom in mijn gezellige studio in Houten, welke heel centraal gelegen is in het midden van het land en op 3 minuten loopafstand is van het treinstation in Houten. Er is ook voldoende parkeergelegenheid.

Koffie, thee, warme chocomel of fris staat klaar!

Tweede gesprek 4 weken voor jullie dag:

Ongeveer 4 weken voor jullie trouwdatum plannen we een tweede gesprek en nemen we jullie dagplanning helemaal door. Hebben jullie tijdens het eerste gesprek nog geen fotoboek uitgezocht, dan kunnen we dit tijdens het tweede gesprek doen.

Zijn er in de tussentijd vragen, dan kunnen jullie mij uiteraard mailen of bellen.

Jullie trouwdag is voorbij en het fotoboek is klaar:

Zodra het fotoboek klaar is, maak ik met jullie een afspraak. Het fotoboek komt dus niet per post naar jullie toe, maar sluiten we samen de gezellige tijd die we op jullie dag hebben gehad af, door een persoonlijke overhandiging. Dit is altijd weer een mooi moment!