MOODY FOOD PHOTOGRAPHY

 

Een passie voor fotografie, oog voor detail en dol op lekker eten… de ideale combinatie voor het maken van iets moois. Zo is MOODYFOOD.NL ontstaan.

Deze low-key manier van fotograferen is prachtig voor het vastleggen van de lekkerste dingen.

Door het gebruik van oude materialen en prachtig natuurlijk licht, krijgen de foto’s een vintage uitstraling. Een vintage uitstraling maar dan op ultra modern materiaal afgedrukt. Zo worden het stukjes kunst, FOOD ART.

MOODY FOOD ART op hoogglans metaal. Door de combinatie van metaal en hoogglans komen de kleuren en met name de donkere tinten geweldig tot z’n recht. Wie weet prijkt er straks een stukje kunst aan de muur van MOODYFOOD bij u in de keuken of restaurant.

Elke foto wordt met zorg en precisie ontworpen en gemaakt, waarna deze foto wordt afgedrukt op hoogglans metaal. Zo ontstaat een exclusief stukje kunst voor aan de muur. Prachtig in een landelijke keuken, maar ook in een moderne keuken maak je hiermee een statement.

De metalen hoogglans platen hebben een ophangsysteem en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De maximale afmeting is 100 x 150 cm.

En wat dacht u van een rugwand in de keuken. Een mooi stukje FOOD ART boven uw kookplaat. Ook dit is mogelijk, want het materiaal is sterk, krasvast en makkelijk schoon te maken.

Restaurant

Een eigen gerecht op deze manier laten fotograferen en afdrukken is ook mogelijk. Dit is mogelijk voor particulieren, maar uiteraard ook voor uw restaurant.

Uw eigen gerecht, bijvoorbeeld een dessert waar u trots op bent, als kunstwerk aan de muur. Exclusieve culinaire fotografie in warme tinten. De foto’s zullen stuk voor stuk bijdragen aan een warme sfeer in uw restaurant. En met uw eigen logo erin verwerkt, wordt het een stuk kunst aan de muur, waar uw klanten met bewondering naar zullen kijken. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden.

Wilt u meer weten, neem dan met mij contact op via e-mail: info@moniquefotoidee.nl

Enkele voorbeelden uit mijn portfolio kunt u zien in onderstaande slideshow: